Διακοσμητική εικόνα

Έτησια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του ΕκπαιδευτικούΈργου της Σχολικής Μονάδας 2022-2023

Το 5o Γενικό Λύκειο Αιγάλεω στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίσμα με ευμεγέθη προαύλιο χώρο. Περιλαμβάνει 14 αίθουσες διδασκαλίας (εκ των οποίων οι τρεις είναι σε λυόμενο αυτόνομο κτήριο στο ισόγειο), 1 βιβλιοθήκη, 1 εργαστήριο Πληροφορικής, 2 Φυσικών Επιστημών, 1 Τεχνολογίας, 1 βιβλιοθήκη και αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων. Φέτος διαμορφώσαμε μία αίθουσα διδασκαλίας σε αίθουσα προβολών, με την τοποθέτηση προτζέκτορα.

Η σχολική μονάδα έχει καλούς σχολικούς χώρους (αίθουσες, γραφεία, εργαστήρια, βιβλιοθήκη) αλλά υπολείπεται σε υλικοτεχνική υποδομή, προβολικά σε κάθε αίθουσα). Τη φετινή σχολική χρονιά τοποθετήθηκε, με οικονομικούς πόρους από το πρόγραμμα ERASMUS στο οποίο συμμετείχαμε, ενσύρματο δίκτυο Internet σε κάθε αίθουσα και αντικαταστάθηκε το σύστημα συναγερμού. Διαθέτει δύο γήπεδα μπάσκετ ένα εκ των οποίων
χρησιμοποιείται και ως γήπεδο βόλεϋ.

Δεν υπήρξαν προβλήματα στέγασης. Περιοδική εμφάνιση προβλημάτων λόγω παλαιότητας του κτηρίου. Χρειάζονται επισκευές κυρίως τα αλουμίνια και αντικατάσταση κουρτινών. Πραγματοποιείται φύλαξη του Σχολείου, με συστήματα συναγερμού και έλεγχο από ιδιωτική εταιρεία.

Μοιραστείτε το!

Στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα