SLL: Skills for Life, Literacy-Τουρκία

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus με τίτλο “SLL: Skills for Life, Literacy”, στο οποίο συμμετέχει το 50 Γ.Ε.Λ. Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε στην Προύσα της Τουρκίας, στο χώρο του σχολείου “Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi”, η δεύτερη συνάντηση των σχολείων-εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν από τις συμμετέχουσες χώρες τα αποτελέσματα από την πρώτη περίοδο του προγράμματος, που αφορά την ανάπτυξη στρατηγικών κατανόησης κειμένου, στο πλαίσιο της προώθησης του εγγραμματισμού, όπως και οι δραστηριότητες που αποσκοπούν στη διεύρυνση του κοινού στο οποίο απευθύνεται το πρόγραμμα. Παράλληλα, και οι μαθητές συμμετείχαν σε συναντήσεις με τους συμμαθητές τους των άλλων χωρών, όπως και σε παραδειγματική διδασκαλία με εφαρμογή τεχνικών κατανόησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το 50 Γ.Ε.Λ. ο Διευθυντής κ. Μαύρος Γιάννης, μαθηματικός, οι καθηγήτριες κ. Χολέβα Βασιλική, Μαρίνη  Αλεξάνδρα και Μορομάλου Ιωάννα, φιλόλογοι, καθώς και τρεις μαθητές από τη Β’ Τάξη.

Tο κλίμα της συνάντησης γενικά ήταν εξαιρετικό, υπήρξε πολύ καλή συνεργασία όλων των συμμετεχόντων και εγκάρδια φιλοξενία και φιλία από τους διοργανωτές.

            Η επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί και θα γίνει στο Αιγάλεω το διάστημα 29/10/2015 έως 1/11/2015.

                                                            H παιδαγωγική ομάδα Erasmus plus

                                                            Του 50 Γ.Ε.Λ. Αιγάλεω

Φωτογραφίες απο την Επισκεψή μας στην Τουρκία

Μοιραστείτε το!

Στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα